Alles groter weergeven?
[CTRL] [+] (Windows)
[command] [+] (Apple)

Levenslust met Mirjam van der Vegt

Online, webinar, maandag 2 december 2024, 20:00 - 21:30 uur

Info
Reserveer nu
Contact

Raak jij soms ook de sprankeling in je leven kwijt door dagelijkse drukte en verplichtingen? Je bent moe en verlangt naar meer energie, maar niet zomaar een energieboost - je wilt iets dat dieper gaat, dat blijvend is. Herkenbaar? Dan is dit webinar speciaal voor jou!

Mirjam van der Vegt neemt je in dit webinar mee op een inspirerende reis om je levenslust terug te vinden. Je leert hoe je de vergeten avonturen in het leven kunt herontdekken en hoe ze jouw dagen weer kunnen vullen met vreugde en betekenis. We verkennen thema’s als verbinding, spelen, rouwen, dankbaarheid en buiten zijn. Samen gaan we op zoek naar manieren om het vuur in jouw leven weer op te laten laaien.

Gratis toegang en welkomstgeschenk!

Word je donateur van Tearfund? Dan krijg je gratis toegang tot dit bijzondere webinar én ontvang je als welkomstgeschenk het gloednieuwe boek Levenslust (beschikbaar vanaf 16 november), geschreven door Mirjam van der Vegt, Esther Jongste en Sharon Numan.

Ontdek de sprankeling in jezelf! Meld je nu aan.

Waarom organiseert Tearfund dit webinar?

Tearfund gelooft in het herstellen van de vier relaties: met jezelf, je omgeving, God en de schepping. Dit webinar draagt bij aan het herstellen van de relatie met jezelf. Door te werken aan een betere basis ontvang je niet alleen meer rust en vreugde in je eigen leven, maar ben je ook beter in staat om er voor anderen te zijn. Zo help je mee om mensen op te laten staan uit armoede en onrecht, en draag je bij aan een rechtvaardigere wereld.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan. Het is tijd om jouw levenslust opnieuw aan te wakkeren!