Alles groter weergeven?
[CTRL] [+] (Windows)
[command] [+] (Apple)

Retraite Creatief Reis Drenthe

Drenthe, Orvelte, maandag 28 oktober - vrijdag 1 november 2024

Info
Reserveer nu
Contact

Een retraite dichtbij huis. Wel zo relaxed als je even uit de drukte wilt stappen om tot rust te komen. Dat kan op en top in het mooie Drenthe! We troffen hier een mooie, oorspronkelijke Saksische boerderij, uitermate sfeervol, die is omgetoverd tot groepsonderkomen. Aan de rand van het museumdorp Orvelte verblijf je vier nachten in een comfortabele accommodatie, met een eigen slaapkamer en badkamer. Zo kun je genieten van een stukje privacy en tegelijk deelnemen aan de groepsactiviteiten.

Vanaf de accommodatie loop je zo het autovrije dorp in. Maar ook zo de hei op, want rondom Orvelte ligt een uitgestrekt natuur- en heidegebied.

Gastvrouw op deze retraite is Gery van Rijn. Zij woont zelf in het mooie Harderwijk, waar zij haar eigen Kunstatelier heeft. Gery neemt je in deze retraite mee op ontdekkingstocht, op zoek naar 'hemelse knipoogjes'. Gery's persoonlijke lijftekst is Spreuken 4, vers 23: ‘Waak over je hart, het is de bron van je leven.’ Vanuit deze bijbeltekst neemt zij je mee langs drie aspecten van het christelijk leven: 1. Je hart bewaken. 2. Je licht schijnen. 3. Je kroon dragen. We doen dat vanuit een basis van rust.

Een wandeling in de frisse buitenlucht mag natuurlijk niet ontbreken. In het programma wat geboden wordt zit 'lucht', door middel van ruimtes met vrije tijd. De activiteiten die worden aangeboden zijn niet verplicht. Je hebt hierin een vrije keus. Zo zorg je zelf voor een goede balans tussen enerzijds rustmomenten en anderzijds jouw deelname aan activiteiten deze week. In beide komt je écht tot rust. Heerlijk toch?

Meer informatie