Alles groter weergeven?
[CTRL] [+] (Windows)
[command] [+] (Apple)

Retraite Actief Reis Zweden

Zweden, Hus Hotell Hunge, vrijdag 27 december 2024 - zaterdag 4 januari 2025

Info
Reserveer nu
Contact

In Midden-Zweden ligt, verscholen tussen de bossen aan het Hunge meer, het huiselijke Hus Hotell. ‘Hus’ is Zweeds voor huis en dat is toepasselijk, want Willem en Ria hebben dit gebouw omgetoverd tot een warm en gerieflijk onderkomen. Het is een plek waar je tot rust komt. Tijdens ‘jouw relaxmomentje’ in een van de comfortabele appartementen of tijdens een wandeling door het onaangetaste, witte landschap. Je wordt uitgedaagd met een scala aan leuke, ontspannen, winterse activiteiten.

Speciale gast en spreker op deze retraite reis is Harm Renkema (dec-reis met Oud & Nieuw). Harm is, samen met Riemke, een enthousiast hiker met een duidelijke voorkeur voor de noordelijke streken. De rust, de uitgestrekte natuurgebieden en het koude klimaat spreken hem erg aan. Harm: 'De winter is het seizoen waarin er ogenschijnlijk niks gebeurt. De bomen zijn kaal en zonder blad lijken ze haast dood. De dagen zijn kort en de temperaturen laag. Alles is stil en in rust. Op een verborgen manier bereidt de natuur zich voor op het voorjaar, verwacht ze het nieuwe leven. Juist de kou en de winter leert ons de kunst van het loslaten en hoe er ruimte ontstaat voor iets nieuws. Het ervaren van intense kou kan hartverwarmend zijn. Op het moment dat de natuur stil valt toont ze haar veerkracht.'

Tijdens deze retraite reis ontdekken we hoe we kunnen ontvangen door los te laten, hoe stilte en rust ruimte creëren voor iets nieuws. De activiteiten nodigen je uit om het net even iets anders te doen. Ervaar hoe veerkrachtig je als mens bent en ontdek dat God ons door het leven heen steeds weer nieuwe kansen biedt.

Naast de reis met Oud & Nieuw is er nog een tweede reis naar Hunge in Zweden, in februari. Dan is het thema 'een frisse start!' Marloes Haaksema reist dan met je mee.

“Blijf niet staan bij wat eertijds is gebeurd, laat het verleden nu rusten. Zie ik ga iets nieuws doen, nu ontkiemt het – heb je het nog niet gemerkt?” (Jes. 43, vers 18-19).

Reis je mee naar Zweden de kou, de verstilling én een flinke dosis avontuur tegemoet?…

Meer informatie